15 ani de colaborare Mediapress Salamander

Anul acesta aniversam 15 ani de colaborare Mediapress-Salamander.

Intr-o zi de august, acum 15 ani descarcam la Baia Mare primul camion cu profile PVC Salamander. Incepeam atunci o calatorie impreuna, calatorie care continua si azi.
Ne-a fost clar din primele momente ca partenerul nostru este o firma serioasa, cu o pozitie buna pe piata europeana si care fabrica marfa de calitate. Increderea intr-un produs foarte bun a fost de fapt ceea ce ne-a deschis perspectiva unor afaceri de succes.
Au urmat ani in care incapatanarea noastra de a actiona corect si curajos pe o piata in formare au dus la primele rezultate. Urmatorul moment important a fost in 2003 cand am deschis depozitul de la Bucuresti.

Apoi, cu doua centre logistice, firma a crescut constant ca cifra de afaceri si angajati. Am organizat pentru Salamander standuri la expozitiile nationale pentru care am primit premii, am devenit o firma prezenta in topurile Camerei de Comert pentru realizarile financiare si stabilitate, am implementat strategii de marketing ca sa facem cunoscut numele Salamander in Romania.
Criza financiara mondiala a avut ca efecte imediate incapand din 2009 scaderi anuale ale pietei constructiilor de peste 50%. Am simtit aceste pierderi si am incercat sa strangem randurile. Apoi am luat acele masuri care sa ne ridice. In urma lor am devenit singurii dintre competitorii nostri care anuntam mereu cresteri de vanzari intr-o piata in scadere.
Ultimii ani au fost, fara indoiala cei mai buni. Ca cifra de afaceri, ca marime a echipei suntem acum intr-un moment de varf.
Am vandut in Romania seriile Salamander: Universal, 2D, 3D, Streamline, iD, BluEvolution 82, 92 si Bruegmann. Avem certificate de Excelenta de la Coface pentru soliditatea financiara a firmei si din breasla noastra pentru modul cum reprezentam Salamander pe piata romana.