Constructori de ferestre

Partenerii nostri beneficiaza de preocuparea noastra continua pentru calitatea profilelor pvc pentru ferestre si usi cu geam termopan si pentru pentru simplificarea prelucrarii acestora. Mediapress, dealer Salamander in Romania este alaturi de clientii sai incercand sa vina in intampinarea nevoilor acestora.

Profilele PVC SALAMANDER va ofera siguranta calitatii. Asta inseamna ca, in conditiile respectarii retetelor de fabricatie din cataloagele tehnice, veti putea acorda garantia lucrarilor pentru clientii finali avand certitudinea ca nu va fi nevoie de lucrari in garantie sau post garantie.

Staff-ul tehnic al firmei noastre precum si departamentul de proiectare din Salamander Germania va stau oricand la dispozitie pentru a va asista in proiectarea ferestrelor, in alegerea optima a liniei de profile sau a solutiilor tehnice.

Deasemenea va punem la dispozitie soft-uri specializate pentru calcularea ofertelor, a detaliilor de executie si a costurilor lucrarilor de tamplarie.
SDV-istica necesara, freze, bacuri va vor fi puse la dispozitie in functie de liniile de profile cu care doriti sa lucrati.

Noi intelegem ca parteneriatul intre firmele noastre trebuie sa va asigure atat materialele necesare realizarii comenzilor Dvs. in timp util si la preturi avantajoase cat si o intreaga paleta constituita in sprijin tehnic si de marketing. Specialistii firmei noastre va stau la dispozitie si pentru a realiza prezentari ale produselor pentru clientii Dvs. potentiali. Deasemenea va invitam la sediul nostru sau la sediul fabricii din Germania pentru training-uri in domeniul tehnic sau in marketing.

Informatii Tehnice

Marcaj CE

Marketing