Protectia mediului

PVC-ul. Logic ecologic.

Ca un producator responsabil de profile PVC de inalta calitate si ca membru fondator al initiativei reciclatorilor Rewindo GmbH Germania ecologia este un subiect important pentru Salamander de multi ani. De aceea noi facem eforturi continue sa gasim solutii care sa rezoneze cu mediul.

PVC-ul este un material compatibil cu ecologia pentru ca fabricarea lui consuma relativ putine resurse solide si combustibil si este reciclabil. Produsele din PVC destinate constructiilor sunt usoare, au durata mare de viata, intretinere usoara si din aceste cauze sunt considerate prietenoase cu mediul.

Mai mult, PVC-ul se recicleaza foarte bine. De mai mult de 10 ani a fost implementat un cerc inchis pentru reciclarea lui. Toate capetele si resturile ce rezulta din procesul de productie precum si ferestrele din PVC care nu mai sunt in uz sunt trimise la reciclat.

Tehnologiile Salamander – angajament catre protejarea mediului.

Profilele PVC SALAMANDER indeplinesc toate cerintele ecologice iar fabrica isi respecta angajamentul de a avea grija de protectia mediului in intreg procesul de productie.

Specialistii nostri tin cont de cele mai noi exigente la alegerea materiei prime si in cursul procesului de productie care se desfasoara in Germania cu grija pentru resursele consumate.
Acordam consiliere partenerilor nostri in faza de proiectare si executie a ferestrelor si usilor.
Faptul ca PVC-ul este 100% reciclabil este un mare plus din punct de veder ecologic, ferestrele si usile vechi constituind o valoroasa materie prima. Dupa demontare PVC-ul se poate readuce la forma de granule si poate fi utilizat pentru producerea unor noi profile fara nici o pierdere de calitate.

Balanta extraordinara ecologica a ferestrelor din PVC pe toata durata vietii acestora atesta excelentele proprietati ale acestui material modern.
Culori si forme

Asigurarea calitatii

Ecologie