Arhitecti

Importanta ferestrelor in arhitectura unei cladiri se reliefeaza in special cand vine vorba de forma si culoarea acestora.

Profilele pvc SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.

Prin formele si culorile aproape nelimitate puteti pune in practica proiectele Dvs.

Si pentru ca arhitectii reprezinta puntea intre dorintele clientilor si realitatea constructiei suntem gata sa va furnizam informatiile dorite pentru a va asigura ca puteti pune in practica ideile Dumneavoastra.

Deasemenea stim ca, prin excelenta calitate a profilelor Salamander si prin asistenta tehnica oferita va putem convinge ca elementele de tamplarie proiectate de Dumneavoastra vor aduce plusul dorit caldirilor, la interior si la exterior pentru mult timp si fara a genera probleme tehnice.

Va punem la dispozitie la sediul nostru un catalog special conceput pentru arhitecti cu informatii specifice extrase din cataloagele tehnice si incercarile institutelor independente care certifica proprietatile si calitatile ferestrelor si usilor Salamander.

Culori si forme

Asigurarea calitatii

Log In INWORKING