Contractors and owners

Ferestrele si usile nu dau numai forma exteriorului caselor, ci leaga lumea de afara de interior, imprimand caracter spatiului privat.
Proiectarea elementelor de tamplarie trebuie sa fie facuta cu multa grija pentru ca acestea fac parte din structura casei si ne vor insoti o lunga perioada de timp, asigurand legatura cu universul din jurul nostru.

Cu ferestrele si usile SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna fiind la adapost de orice intemperie.

Din aceste considerente alegerea materiilor prime este o decizie care trebuie luata dupa o analiza atenta a ofertelor existente. Antreprenori si proprietari deopotriva trebuie sa fie preocupati de calitatea profilelor pvc pentru ferestre si usi pe care le vor folosi.

Sfatul nostru este sa va orientati catre materiale premium pentru este in discutie un element care face parte mai degraba din structura decat din finisaje si o functionare defectuasa, incorecta sau o estetica indoielnica va vor aduce mari neplaceri in exploatarea sau valorificarea imobilului.

Ferestrele trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii.

Ele reflecta stilul nostru de viata si preferintele noastre.

Aceasta inseamna ca timpul petrecut de specialistii germani cautand cele mai bune solutii, inventand si implementand tehnologii, transformand viitorul in prezent este din plin rasplatit zi de zi de increderea acordata de clientii nostri care traiesc in spatii delimitate de ferestrele SALAMANDER.

Culori si forme

Asigurarea calitatii

Protectia Mediului