noutati

Nachrichten

April 2016
Salamander ist Aussteller auf der Fensterbau Frontale und Nürnberg

Salamander a fost prezenta si in acest an in cea mai mare si mai importanta expozitie de profil din Europa. Expozitia s-a bucurat de un interes ridicat in randul vizitatorilor, standul nostru fiind vizitat de reprezentantii celor mai importante fabrici de ferestre de la nivel european, inclusiv din Romania. Salamander a prezentat tehnici noi aflate in faza finala de testare pentru scaderea coeficietului termic al ferestrelor. Deasemenea au fost introduse produse noi, in intregime ecologice care prefigureaza o dimensiune noua de design in viitorul apropiat.

April 2016
BluEvolution 82, in Rumänien durch Mediapress

Ultima linie de profile dezvoltate de Salamander, BluEvolution 82 este disponibila pe piata din Romania prin firma noastra, Mediapress. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii tehnice si preturi.

April 2016
Brugmann, in Rumänien durch Mediapress

Din acest an suntem incantati sa oferim si sistemele de profile PVC Brugmann, AD si Sunline prin cele doua depozite ale firmei Mediapress. Cu 5 sau 7 camere, cercevele drepte sau rotumjite, 2 garnituri, alb sau infoliate profilele Brugmann vor satisface exigentele clientilor romani, la fel ca intreaga gama Salamander.